Accountant of boekhouder zoeken?

Een accountant of boekhouder zoeken?

Vind hier de professional die het beste bij u past.

U kunt naar accountants of boekhouders zoeken op basis van betrouwbare informatie, handige rubrieken en beoordelingen door klanten.

 

Meer weten over uw boekhouder?

Waarom kiezen voor een professional?

Verschil tussen boekhouder & accountant?

Wat kost een boekhouder of accountant?

Hoe een (goede) professional vinden?

Veranderen van boekhouder-accountant?

Deontologie boekhouders-accountants

 

De professionele cijferaar en raadgever waarmee u samenwerkt, kan een eenmanszaak zijn of een (groot) kantoor. Dezelfde regels en afspraken zijn steeds van toepassing en het is belangrijk dat het klikt tussen u en de professional waarmee u samenwerkt. Belangrijker dan dat u kiest voor een individuele dienstverlener of een kantoor.

De keuze voor een eenmanspraktijk of grote zaak, is mede afhankelijk van de aard en de omvang van uw activiteit(en). Zo voeren eenmanszaken en vennootschappen doorgaans een ander soort boekhouding.  Ondernemingen die zelf instaan voor de boekingen, hebben mogelijk meer baat bij een accountant of accountantskantoor.

U bent niet verplicht om een beroep te doen op een professional voor het bijhouden van uw boekhouding. U kunt zelf boekhouden als de omstandigheden dit toelaten – al dan niet in samenspraak of met ondersteuning door een professional.

Voor wie zelf zijn of haar boekhouding voert, verwijzen we door naar een aantal online toepassingen en maken we een ondernemingsnummer opzoeken mogelijk. Altijd handig ingeval u hierover niet beschikt of een nummer wil controleren. Bijvoorbeeld bij het opmaken van een factuur.

Tot slot.

Boekhouders of accountants zoeken, kan vrij eenvoudig via ons online platform. U kunt zoeken op naam, functie of locatie. Zodra u een professional aanklikt, verschijnen de coördinaten van de betrokken persoon of kantoor. Kunt u meteen nagaan hoever deze van u verwijderd is.

StartensKLAAR! werkt uitsluitend samen met gekwalificeerde professionals d.w.z. beoefenaars van een vrij beroep die zijn aangesloten bij een erkend beroepsinstituut.

© StartensKLAAR! - Boekhouders & accountants met een hart voor starters
Spring naar toolbar