Hoe een goede boekhouder vinden?

Het antwoord op deze vraag kan even snel als gemakkelijk gegeven worden nl. hier op StartenKLAAR!

Waarom?

Omdat het moet klikken tussen u en uw professionele dienstverlener en dat is vooral een zaak van vertrouwen. Hiervoor kunt u anderen om raad vragen of de profielen van de professionals op ons online platform raadplegen.

Wij bieden u immers de mogelijkheid om een boekhouder of accountant te vinden – die bij u past – op basis van een gedetailleerd profiel. Aan de hand hiervan ziet u meteen op welke fronten hij of zij actief is én kunt u eventueel beoordelingen (reviews) raadplegen of zelf achterlaten.

Weet ook dat iedere professional over een ondernemingsnummer beschikt en aangesloten is bij een beroepsinstituut. Dat waakt over de kwaliteit van de aangesloten boekhouders of accountants. Dit ongeacht of het gaat om een individuele cijferaar dan wel om een (groot) kantoor waarop u een beroep wenst te doen voor het voeren van uw boekhouding en/of fiscale bijstand.

Ingeval van twijfel, kunt u altijd een afspraak maken voor een verkennend gesprek en vragen naar de manier van werken van de professional en eventueel naar de samenstelling van zijn of haar klantenbestand. Dit kan divers zijn en zich ook beperken tot een aantal sectoren. Het hoeft niet zo te zijn dat de dienstverlener speciaal hiervoor is opgeleid. Door omstandigheden, kan hij of zij expertise hebben opgebouwd in bepaalde materies of ervaring hebben opgedaan in bepaalde sectoren.

Als deze aansluiten bij uw activiteiten, is dat mooi meegenomen.

© StartensKLAAR! - Boekhouders & accountants met een hart voor starters
Spring naar toolbar